Verzekeringen particulier

Verzekeringen voor particulieren

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur kan ik jou adviseren welke verzekeringen perfect bij jouw situatie passen. Voor verzekeringen tegen schade in en om je woonhuis, tegen aansprakelijkheid, voor onderweg, maar bijvoorbeeld ook tegen overlijdensrisico.

Zeker bij Jeroen

Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo
Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo

Alle verzekeringen

Afhankelijk van jouw situatie en jouw behoefte help ik je kiezen uit verschillende soorten verzekeringen. Van een inboedelverzekering of een autoverzekering tot een rechtsbijstandverzekering en pensioen. Door aandachtig naar jouw wensen te luisteren en jouw leefomstandigheden te bespreken kunnen we samen een inschatting maken van de risico’s die je loopt. 

Vervolgens ga ik voor jou op zoek naar de verzekering met de best passende voorwaarden tegen de scherpste premie.

Onafhankelijk van verzekeraars

Als onafhankelijk adviseur ben ik namelijk niet gebonden aan één bepaalde maatschappij, dus kan ik voor jou kiezen uit verschillende verzekeraars. Hierdoor betaal je nooit te veel, heb je een goede dekking en weet je zeker dat het gewoon goed geregeld is.

Schade melden

Verzekeringen hoop je niet nodig te hebben. Maar als er toch iets gebeurt, dan hoef je maar te bellen en ik ga direct met de schadebegeleiding aan de slag. Daar kun je op vertrouwen. Ik ga dan met de verzekeraar in gesprek om ervoor te zorgen dat je snel de vergoeding krijgt waar je recht op hebt

Wil jij ook goed verzekerd zijn zonder gedoe? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.