Over Jeroen

Verzekeringsprofessional in hart en nieren

Mijn naam is Jeroen van Oorschot en met meer dan 25 jaar ervaring in de verzekerings- en hypotheekbranche voel ik mijzelf een adviseur in hart en nieren. Alle opgedane kennis en intensieve contacten bij verschillende verzekeraars helpen mij om jou op een onafhankelijke manier de best passende hypotheek en/of verzekering te adviseren. Dat met de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs. Voor zowel MKB-bedrijven, ZZP’ers als particulieren lever ik een compleet pakket aan hypotheken en verzekeringen.

Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo
Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo

Gewoon goed geregeld

Als persoon ben ik ondernemend, hou ervan om snel te schakelen en mijn afspraken netjes na te komen. Je hoeft van mij dan ook geen flauwekul te verwachten, maar eerlijke en duidelijke communicatie. Ondertussen zorg ik ervoor dat alles voor jou gewoon goed geregeld is. Daar kun je op vertrouwen!

Ik vind het belangrijk om zorgvuldig naar jouw wensen, jouw leefomstandigheden of werksituatie te luisteren. Hiermee kan ik een optimaal advies uitbrengen en bepalen we samen welke hypotheek of verzekering het beste aansluit bij jouw behoeften. Zo wordt jouw woonwens gerealiseerd of worden jouw persoonlijke dan wel bedrijfsmatige risico’s goed afgedekt.

Zeker bij Jeroen

Geen flauwekul bij Jeroen

Als je een verzekering afsluit hoop je die eigenlijk nooit nodig te hebben. Elke vorm van schade brengt namelijk een hoop rompslomp met zich mee en daar zit je niet op te wachten. Bij schade neem ik jou die zorgen uit handen en begeleid je bij het afhandelen ervan. Ik ervaar dat als dankbaar werk, dus daarvoor ga ik ook tot het uiterste. Het resultaat is dat je de vergoeding krijgt waar je recht op hebt en weer snel over kunt gaan tot de orde van de dag.

Wil jij ook een perfect passende hypotheek of verzekering zonder flauwekul? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.