De beste hypotheek voor jouw droomhuis

Om het huis van je dromen te kunnen kopen heb je een hypotheek nodig. Zeker bij Jeroen kan je helpen aan de meest gunstige hypotheek die jouw droom mogelijk maakt. Heb je al een koophuis en wil je verhuizen, of ben je een starter? Ik help je bij het afsluiten van een hypotheek die past bij jouw situatie en toekomstige wensen.

Heb je een bestaande hypotheek en wil je profiteren van de lage rente? Dan is het oversluiten ervan misschien een goede optie. Als je eraan denkt om je huis te verbouwen of te verduurzamen, dan is het zinvol om de mogelijkheden te bespreken. Ben je ondernemer? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden om de juiste hypotheek te vinden.

Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo
Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo

Wat doe ik voor jou?

Ik help je door het doolhof van alle regels rondom hypotheken. Door vragen te stellen en goed te luisteren krijg ik een helder beeld van jouw behoeften en wensen. Dit leidt uiteindelijk tot een concreet advies met daarbij uiteraard de mogelijkheid jouw hypotheek via mij af te sluiten. Daarbij neem ik de administratieve afhandeling van dit proces voor mijn rekening, zodat jij daar geen gedoe mee hebt.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur werk ik met verschillende geldverstrekkers samen. Dat zorgt voor een ruim aanbod aan hypotheekmogelijkheden.

Hypotheek en overlijdensrisicoverzekering

Regel jouw hypotheek via Zeker bij Jeroen:

Bij het afsluiten van een hypotheek sluit je meestal een overlijdensrisicoverzekering af. Een aan de hypotheek gekoppelde overlijdensrisicoverzekering geeft je nabestaanden extra financiële zekerheid. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld in het huis blijven wonen, of je partner kan minder gaan werken om voor de kinderen te zorgen. Wil je meer weten over hypotheken en overlijdensrisicoverzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden die er zijn om jouw wens uit te laten komen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.