Bedrijfsverzekeringen

Schadeverzekeringen voor MKB en ZZP

Als ervaren verzekeringsprofessional voor MKB-bedrijven en ZZP’ers houd ik me bezig met risico-advies en de bijbehorende bedrijfsverzekeringen. Graag lever ik een bijdrage aan de continuïteit van jouw onderneming zodat jij als ondernemer kunt doen waar je goed in bent en waar je passie ligt: ondernemen.

Met scherpe vragen inventariseer ik welke operationeel bedrijfsmatige risico’s jouw onderneming kunnen raken. De oplossing kan liggen in een stuk preventie en/of een passende verzekering. Je verzekert uiteindelijk alleen de risico’s die je zelf niet kunt of wilt dragen.

De continuïteit van jouw onderneming staat voorop. Wat je vak ook is, ik ken de risico’s binnen jouw bedrijfsvoering en sector. Ik zorg ervoor dat jouw risico’s passend verzekerd en gewoon goed geregeld zijn.

Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo
Vormscheiding Zeker bij Jeroen met logo

Alle bedrijfsverzekeringen

Ik help je kiezen uit de verschillende oplossingen die nodig zijn voor jouw onderneming. Van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, een inventaris- en goederenverzekering tot een zakelijke autoverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Als onafhankelijk adviseur ken ik het aanbod op de verzekeringsmarkt van binnen en van buiten. Daarnaast heb ik nauw contact met diverse specialisten op het gebied van preventie waardoor je als ondernemer ook geholpen wordt bij het beperken van risico’s.

Zeker bij Jeroen

Schade melden

Een bedrijfsverzekering hoop je niet nodig te hebben. Maar als er toch iets gebeurt, dan hoef je maar te bellen. Ik ga direct met de schadebegeleiding aan de slag zodat je snel weer kunt ondernemen en de vergoeding krijgt waar je recht op hebt. Daar kun je op vertrouwen!

Wil jij ook dat jouw bedrijf goed verzekerd is zonder gedoe? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.